Biorytmer

Rytmer, perioder, cyklusser, variationer i dagslyset og årstider har sat deres uudslettelige mærke på livets udvikling på vores planet. Intet undslipper reglerne for planetens og det kosmiske univers' variationer i alle sine udtryk, og livet selv i alle dets former er blevet til under solens, månens og tidevandets kontrol, jorden som drejer og roterer om sig selv. Alle processer og begivenheder i vores krop, selv de mindste, adlyder biorytmiske naturlove.

Dannelsen af et nyt liv i livmoderen afhænger af ægløsningen og frugtbarheden. Kvindens frugtbarhed er nært knyttet til månens cyklus og det cykliske i den neuroendokrine regulering. Selve livet er opretholdelsen af hormonernes og cellernes cyklus, mens aldringen og døden er det diametralt modsatte: det progressive tab af den cykliske tilpasning.

Alle hormoner, som indeholder melatonin som af kemisk budbringer, følger en præcis og individuel nat-dag variabilitet.

Cyklussens udsving flader ud. Når vi bliver gamle og skal dø, er det fordi, vores genetiske program er opbrugt. Dette er årsagen til, at det natlige signal fra melatoninen i epifysen fortæller os, hvor gamle, unge eller forstyrrede, vi er.

Manglen på natlige spidspunkter i melatoninkurven i epifysen betyder ikke nødvendigvis, at vi er ved at dø, men at vi kan vente os degenerative og autoimmune sygdomme eller kræft. Key Melatonin Night beskytter epifysen mod aldring og herigennem kroppen mod at undergå en udjævning af hormonniveauerne og udvikle alderdommens typiske sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, autoimmune sygdomme og kræft.

Vi kan i al sikkerhed forebygge dette fremadskridende tab af den endokrine hormonale cyklus ved at beskytte epifysen med indtagelsen af Key Melatonin Night om aftenen, korrekt suppleret med de bedst egnede og mest effektive mineraler.

Til disse situationer har vi udviklet Key Melatonin Night.
Key Melatonin is Danmark site by of Melatonin International Key Melatonin