Menopause

Menopausen er udtrykket for menstruationernes progressive og nogle gange pludselige ophør. Perioden omkring menopausen (årene inden, under og efter) er normalt hos mange kvinder ledsaget af mange symptomer, forstyrrelser og også forandringer, som afhænger af faldet i hormonreguleringen af den månedlige ovulation.

Problemet er tydeligt nok neuroendokrint, og faktisk kan netop "hormonerstatningsterapi" (HRT) producere positive omvendinger af forandringerne, som er forbundet med menopausen. På baggrund af de kliniske vurderinger, som er publiceret i videnskabelige tidsskrifter, er vi overbeviste om, at melatonin alene eller i kombination med HRT, i høj grad kan forbedre overgangsalderens forløb og forlænge fertiliten og genskabe en cyklisk ovulation og menstruation.

Der er ikke korrekt, at æggestokkene er udslidte! Der er rigtigt, at der er en progressiv absorbering og sklerotisering (atresi), men den er styret af hjernen og afhænger ikke af manglen på æg! Melatonin kan fremkalde en progressiv gendannelse af en frisk sekretion af gonadotropin, og dermed omvende overgangsalderens forløb.

Til disse situationer har vi udviklet Key Melatonin Defender.
Key Melatonin is Danmark site by of Melatonin International Key Melatonin